Brede School de Springplank

Bij ons vindt u de basisschool, de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw.

Uw kind kan bij ons zijn hele jeugd terecht; 52 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur. Alles zit in hetzelfde gebouw. We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot 13 jaar om te spelen, leren en groeien.

We zitten in een prachtig gerenoveerd gebouw. De grote ramen zorgen voor veel licht. Bij ons hoeft uw kind niet de hele dag stil te zitten, want we hebben twee gymzalen en een enorme buitenspeelplaats.

Brede School de Springplank staat in Bos en Lommer, in de Robert Scottstraat, vlakbij de nieuwe wijk Laan van Spartaan.


Het ouderinitiatief is er, sluit je aan!

Een gemengde school in een gemengde buurt. Dat is waar ouders en de school zich voor inzetten. Inmiddels is er een ouderinitiatief en daar zijn we blij mee.

Na de zomervakantie komen er weer momenten om kennis te maken met onze school en de ouders van dit initiatief. Houd de website in de gaten, maar volg ook zeker de facebookgroep van het ouderinitiatief.


Opa's en oma's, voor altijd jong!

Opa's en oma's staan centraal deze Kinderboekenweek. Het is een mooi, aansprekend thema. Verschillende opa's en oma's hebben de school bezocht om te vertellen hoe het vroeger was op school. De etalage is mooi versierd met meubels en boeken van vroeger. En kijk morgenvroeg maar eens goed, misschien zie je ook wel een opa en een oma.

De boekenmarkt is goed bezocht. Veel leesplezier voor de kinderen die een boek hebben gekocht!

Op vrijdag 14 oktober is de laatste dag van de Kinderboekenweek. Alle (groot)ouders zijn die dag van 14:10 tot 14:30 van harte welkom om de klassen te komen bezoeken. De kinderen spelen 'oude' spelletjes. Doe gezellig mee! Ook kunt u de werkstukken bekijken die zijn gemaakt.Olympische Sportdag

Het was een feest om met de groepen 3 t/m 6 de hele dag in het Olympisch Stadion te sporten. De kinderen gingen met hun groep langs verschillende sporten. Er waren veel vrijwilligers van de ABN AMRO om de kinderen te begeleiden. De kinderen hebben er zichtbaar van genoten. Combiwel Sport, dank voor deze geslaagde sportdag!

Van deze dag is een filmpje gemaakt.