Brede School de Springplank

Bij ons vindt u de basisschool, de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw.

Uw kind kan bij ons zijn hele jeugd terecht; 52 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur. Alles zit in hetzelfde gebouw. We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot 13 jaar om te spelen, leren en groeien.

We zitten in een prachtig gerenoveerd gebouw. De grote ramen zorgen voor veel licht. Bij ons hoeft uw kind niet de hele dag stil te zitten, want we hebben twee gymzalen en een enorme buitenspeelplaats.

Brede School de Springplank staat in Bos en Lommer, in de Robert Scottstraat, vlakbij de nieuwe wijk Laan van Spartaan.

Nieuwbrief november

De nieuwsbrief en het maandoverzicht van februari zijn weer verschenen. U vindt ze hier

Les over het Christendom

Lonneke Offenberg is als identiteitsmedewerker verbonden aan onze stichting. Regelmatig is zij op school om te kinderen les te geven over een geloof. Ze geeft dan informatie en vertelt bijvoorbeeld over rituelen. Deze maand kwam zij vertellen over het Christendom. Tijdens de les maakt ze gebruik van een leskist vol mooie spullen die horen bij het geloof. Sommige kinderen herkennen de voorwerpen en kunnen in de les over hun eigen ervaringen vertellen. Op de foto geven de kinderen de collectezak aan elkaar door.

Naschoolse activiteiten

Binnenkort starten nieuwe naschoolse activiteiten. U kunt uw kind inschrijven via het uitgedeelde inschrijfformulier of via amsterdam.nl/kidsactiviteiten.nl.

We bieden de volgende activiteiten:
- judo voor groep 1/2
- de sportbuurtclub voor de groepen 3 en 4
- badminton voor de groepen 5 t/m 8
- cheerleading voor de groepen 5 t/m 8

De inschrijving is geopend tot 4 februari.

Ajax Foundation Life Skills & Clinics

Is voetbal je passie? Lijkt het je leuk om er beter in te worden? Of ben jij dat nieuwe talent? Dan kun je deze kans niet aan je voorbij laten gaan en kom trainen als een echte Ajacied! Er zijn 48 plaatsen beschikbaar en het is ook voor andere scholen!

De trainingen zijn op het Cruyff Court Oranje Veld; Flierefluiterpad Amsterdam.

Voor groep 6 zijn de trainingen op:
Dinsdag 19 januari 15.30 tot 16.30 uur
Dinsdag 26 januari 15.30 tot 16.30 uur
Dinsdag 02 februari 15.30 tot 16.30 uur

Voor groep 7 zijn de trainingen op:
Dinsdag 09 februari 15.30 tot 16.30 uur
Dinsdag 16 februari 15.30 tot 16.30 uur
Dinsdag 23 februari 15.30 tot 16.30 uur

Voor groep 8 zijn de trainingen op:

Dinsdag 08 maart 15.30 tot 16.30 uur

Dinsdag 15 maart 15.30 tot 16.30 uur
Dinsdag 22 maart 15.30 tot 16.30 uur

Je krijgt een inschrijfformulier via juf Armelle.