Brede School de Springplank

Bij ons vindt u de basisschool, de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw.

Uw kind kan bij ons zijn hele jeugd terecht; 52 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur. Alles zit in hetzelfde gebouw. We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot 13 jaar om te spelen, leren en groeien.

We zitten in een prachtig gerenoveerd gebouw. De grote ramen zorgen voor veel licht. Bij ons hoeft uw kind niet de hele dag stil te zitten, want we hebben twee gymzalen en een enorme buitenspeelplaats.

Brede School de Springplank staat in Bos en Lommer, in de Robert Scottstraat, vlakbij de nieuwe wijk Laan van Spartaan.

Het ouderinitiatief is er, sluit je aan!

Klik op de flyer voor een vergroting.

Judo

In mei was de laatste judoles voor de groepen 1/2. De judoka's hebben in een demonstratieles laten zien wat ze hebben geleerd. Een kleine greep uit de oefenstof: de pannenkoek, dit is iemand om rollen en in de houdgreep nemen. Het wortelspel, goed samenwerken door elkaar stevig vast te houden, zodat niemand uit de bos wortelen wordt getrokken. En natuurlijk een aantal judo worpen. Als beloning heeft iedere judoka een medaille gekregen. Erg leuk dat er zoveel ouders aanwezig waren!
Wil je misschien wel verder met judo? Ga dan voor meer informatie over een judoclub naar juf Armelle.

Fresh in de Les

Lekker dansen tijdens de gymles en daarna weer Fresh in de Les! Deze week is Fresh in de Les begonnen en tot eind mei zijn er in school en in de buurt veel activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Hier vind je meer informatie over Fresh in de Les en het overzicht van de activiteiten.

Nieuwsbrief mei

De nieuwsbrief en het maandoverzicht van mei zijn weer verschenen. U vindt ze hier