Kies ook voor de Springplank

Een gemengde school in een gemengde buurt. Dat is waar ouders en de school zich voor inzetten. Inmiddels is er een ouderinitiatief en daar zijn we blij mee. Op kiesdespringplank.nl lees je meer over de school vanuit de ouders gezien en krijg je een beeld van de enthousiaste ouders en kinderen van het ouderinitiatief. 
Volg ook de facebookgroep van het ouderinitiatief.

Brede School de Springplank

Bij ons vindt u de basisschool, de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw.

Uw kind kan bij ons zijn hele jeugd terecht; 52 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur. Alles zit in hetzelfde gebouw. We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot 13 jaar om te spelen, leren en groeien.

We zitten in een prachtig gerenoveerd gebouw. De grote ramen zorgen voor veel licht. Bij ons hoeft uw kind niet de hele dag stil te zitten, want we hebben twee gymzalen en een enorme buitenspeelplaats.

Brede School de Springplank staat in Bos en Lommer, in de Robert Scottstraat, vlakbij de nieuwe wijk Laan van Spartaan.


Filmpje!

Groep 8 heeft meegedaan aan het maken van een filmpje voor "The Korfball Experience". Bekijk het filmpje hier

Binnensportdag

We kijken terug op een geslaagde binnensportdag! De kinderen gingen met een stempelkaart langs allerlei sportieve activiteiten. Een hele ochtend beweging, plezier en lachende gezichten. Met dank aan alle ouders die hebben geholpen!
 

Lunchen bij oud-leerling Yoraisha

Juf Armelle en juf Angelique hebben een bezoek gebracht aan de Hubertus & Berkhoff. Dit is vmbo-school met de richtingen Horeca, Brood & Banket en Recreatie. De juffen waren uitgenodigd door een oud-leerling van Brede School de Springplank, Yoraisha Andrea. De leerlingen hadden deze middag voor alle oud-leerkrachten een fantastische lunch voorbereid. Wij hebben weer enorm genoten. Yoraisha, dank je wel voor de uitnodiging!  

Zingen in Het Concertgebouw

De groepen van De Springplank gaan elk jaar naar Het Concertgebouw. Altijd bijzonder om daar te zijn. Extra bijzonder is het als je zelf mag optreden tijdens het Dividendconcert! 

filmpje 1 minuut
filmpje 8 minuten