Brede School de Springplank

Bij ons vindt u de basisschool, de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw.

Uw kind kan bij ons zijn hele jeugd terecht; 52 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur. Alles zit in hetzelfde gebouw. We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot 13 jaar om te spelen, leren en groeien.

We zitten in een prachtig gerenoveerd gebouw. De grote ramen zorgen voor veel licht. Bij ons hoeft uw kind niet de hele dag stil te zitten, want we hebben twee gymzalen en een enorme buitenspeelplaats.

Brede School de Springplank staat in Bos en Lommer, in de Robert Scottstraat, vlakbij de nieuwe wijk Laan van Spartaan.

Het ouderinitiatief is er, sluit je aan!

Een gemengde school in een gemengde buurt. Dat is waar ouders en de school zich voor inzetten. Inmiddels is er een ouderinitiatief en daar zijn we blij mee.

In april en juni zijn er informatiemomenten. Houd de website in de gaten, maar volg ook zeker de facebookgroep van het ouderinitiatief.