Kies ook voor de Springplank

Een gemengde school in een gemengde buurt. Dat is waar ouders en de school zich voor inzetten. Inmiddels is er een ouderinitiatief en daar zijn we blij mee.

Op kiesdespringplank.nl lees je meer over de school vanuit de ouders gezien en krijg je een beeld van de enthousiaste ouders en kinderen van het ouderinitiatief.
Volg ook de facebookgroep van het ouderinitiatief.

Brede School de Springplank

Bij ons vindt u de basisschool, de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw.

Uw kind kan bij ons zijn hele jeugd terecht; 52 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur. Alles zit in hetzelfde gebouw. We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot 13 jaar om te spelen, leren en groeien.

We zitten in een prachtig gerenoveerd gebouw. De grote ramen zorgen voor veel licht. Bij ons hoeft uw kind niet de hele dag stil te zitten, want we hebben twee gymzalen en een enorme buitenspeelplaats.

Brede School de Springplank staat in Bos en Lommer, in de Robert Scottstraat, vlakbij de nieuwe wijk Laan van Spartaan.

Naschoolse sportactiviteiten

JUDO
Op dinsdag 30 oktober is de judo buurtsportvereniging gestart. Dit is voor de groepen één tot en met vier. Mocht u uw kind willen inschrijven voor een proefles, dan kan dat.
U kunt bellen of mailen met de judoschool
06-20089977
info@judoschool.nl
U kunt ook langskomen op dinsdag vanaf 14:45 uur in de gymzaal of het melden bij juf Nettie.

RACKETMIX EN KORFBAL
Ook is er nog plek bij racketmix en korfbal. Racketmix is een les om kennis te maken met verschillende racketsporten, zoals badminton, tennis, tafeltennis. Korfbal is een leuke teamsport, waarbij veel wordt samengespeeld en wordt geleerd om te werpen en vangen.

Er is een minimum aantal van acht deelnemers nodig om het door te laten gaan. We hebben nu voor de racketmix zeven kinderen en voor korfbal zes kinderen. Wie willen er nog meedoen!? Aanmelden kan nog bij juf Nettie.

Naar WG Kunst

Het is Kinderboekenweek en alle groepen bezoeken in deze tijd WG Kunst. Daar kijken de kinderen naar prachtig werk van o.a. illustrator Martijn van der Linden. Natuurlijk gaan ze ook zelf aan de slag. Ze maken kunstwerken met tangram. Die kunstwerken hangen bij de lokalen. Kom gerust even kijken!

Zingen in Het Concertgebouw

De groepen van De Springplank gaan elk jaar naar Het Concertgebouw. Altijd bijzonder om daar te zijn. Extra bijzonder is het als je zelf mag optreden tijdens het Dividendconcert!

filmpje 1 minuut
filmpje 8 minuten