Brede School de Springplank

Bij ons vindt u de basisschool, de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw.

Uw kind kan bij ons zijn hele jeugd terecht; 52 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur. Alles zit in hetzelfde gebouw. We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot 13 jaar om te spelen, leren en groeien.

We zitten in een prachtig gerenoveerd gebouw. De grote ramen zorgen voor veel licht. Bij ons hoeft uw kind niet de hele dag stil te zitten, want we hebben twee gymzalen en een enorme buitenspeelplaats.

Brede School de Springplank staat in Bos en Lommer, in de Robert Scottstraat, vlakbij de nieuwe wijk Laan van Spartaan.

Het ouderinitiatief is er, sluit je aan!

Klik op de flyer voor een vergroting.

Hulpouders gezocht voor de sportdag!

Vrijdag 22 april is de sportdag. Daar hebben we nu al zin in! Deze dag kan alleen slagen met hulp van ouders, dus ouders...geef je op! Geef aan de leerkracht van je kind door dat je komt helpen. Op woensdag 20 april is er om 12:30 uur uitleg over de sportdag voor de hulpouders. Dit is in de aula.

Een feestelijke middag

De ouderraad organiseerde in de voorjaarsvakantie een feestelijke middag voor de kinderen en hun ouders uit de 2e taalklas. Deze kinderen wonen in de noodopvang en de meeste kinderen komen uit Syrië. Er was van alles te doen: schminken, cakejes versieren, knutselen en er was een springkussen. Ook is er uitgebreid gekookt en heerlijk gegeten. Ouderraad, enorm bedankt voor deze mooie middag!

Nieuwbrief april

De nieuwsbrief en het maandoverzicht van april zijn weer verschenen. U vindt ze hier