Brede School de Springplank

Bij ons vindt u de basisschool, de voorschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang in één gebouw.

Uw kind kan bij ons zijn hele jeugd terecht; 52 weken per jaar, 5 dagen per week van 7.30 tot 18.30 uur. Alles zit in hetzelfde gebouw. We bieden zo een compleet aanbod voor kinderen tot 13 jaar om te spelen, leren en groeien.

We zitten in een prachtig gerenoveerd gebouw. De grote ramen zorgen voor veel licht. Bij ons hoeft uw kind niet de hele dag stil te zitten, want we hebben twee gymzalen en een enorme buitenspeelplaats.

Brede School de Springplank staat in Bos en Lommer, in de Robert Scottstraat, vlakbij de nieuwe wijk Laan van Spartaan.

Dinsdag 1 september: de informatieavond

De informatieavond is dit schooljaar op dinsdag 1 september en start om 19:00 uur in de aula. U krijgt informatie over het schooljaar tijdens het algemene gedeelte. Daarna gaat u naar de leerkracht van uw kind en krijgt u specifieke groepsinformatie. We hopen uiteraard veel ouders te kunnen begroeten!

Eerste nieuws van dit schooljaar

De eerste nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 is uit en is te vinden bij de nieuwsbrieven

Welkom terug allemaal!

Schooljaar 2015-2016 is begonnen! Welkom terug allemaal. Het is fijn om iedereen weer te zien na zes weken vakantie. Een speciaal welkom voor alle nieuwe leerlingen en hun ouders. We wensen jullie veel plezier toe bij ons op school.

Ruimteverhuur