Impuls vult Brede School de Springplank aan met een compleet pakket voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat past in onze gedachte van een kindercampus.

Waarom een kindercampus?
In Nederland zijn kinderdagverblijven, voorscholen, buitenschoolse opvang en basisscholen vaak apart georganiseerd. Wij denken dat het voor u en uw kind veel beter is om er 1 compleet pakket van te maken. Daarom kan uw kind bij de Springplank zijn hele jeugd naar dezelfde vertrouwde plek met dezelfde vertrouwde gezichten om te spelen, leren en groeien.

Vanaf 0 jaar
Uw baby vangen we op in ons moderne kinderdagverblijf. Het voldoet aan alle wettelijke eisen. Het is er heel licht, warm en veilig. Met een aparte slaapruimte waar ieder kind zijn eigen bedje heeft. We werken met vaste pedagogisch medewerkers die uw kind écht kennen en liefdevol verzorgen.

Flexibele opvang
Heeft u niet hele dagen opvang nodig? Met kinderopvang op maat kunt u kinderopvang heel makkelijk afstemmen op uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld als u parttime werkt of een studie volgt. U kunt kiezen uit opvang binnen schooltijd, alleen ochtenden of alleen middagen.

Vanaf 2,5 jaar
Uw peuter kan bij ons een paar dagdelen per week naar de voorschool. Dat gaat dan wel via het Ouder- en Kindcentrum. Als u meer opvang nodig heeft, kunt u terecht bij het kinderdagverblijf. Allemaal natuurlijk in hetzelfde gebouw.

Vanaf 4 jaar
Een spannend moment, want uw kind gaat naar de basisschool. Ondertussen hebben wij ervoor gezorgd dat het minder spannend is dan u denkt. Want tijdens het spelen op het kinderdagverblijf en de voorschool heeft uw kind ook al het een en ander geleerd. Daar heeft uw kind overigens niets van gemerkt, want plezier is het belangrijkst. Waarschijnlijk merkt uw kind ook niet dat het ineens in groep 1 zit, want daar gaan ze op dezelfde manier door met spelen, leren en groeien.

Gaat de school uit, maar bent u nog niet thuis? Denk dan eens aan onze buitenschoolse opvang. Ook in de schoolvakanties kan uw kind hier terecht en meedoen aan allerlei uitdagende activiteiten met veel variatie.

Flexibele opvang
Ziet uw werkweek er iedere week anders uit doordat u op wisselende dagen werkt? Of heeft u alleen tijdens de zomervakantie opvang nodig? U kunt heel makkelijk onze buitenschoolse opvang afstemmen op de momenten waarop u en uw kind dat nodig hebben.