Beeldende vorming, samen met een andere klas

Deze keer hadden we bij beeldende vorming niet alleen les met onze eigen groep, maar gingen we samen kerstbomen maken met de kinderen van groep 1/2a. 
Dat was eerst even wennen want veel kinderen kenden elkaar nog niet zo goed. Maar.....dat verandere snel en de kinderen van de taalklassen en de kleuters van groep 1/2a hebben samen mooie kerstbomen gemaakt. Wil je ze zien? Dan moet je heel snel zijn! Ze hangen tot de kerstvakantie bij ons op de gang. 





Gezelligheid in de klas

In de taalklas bovenbouw zijn we dol op spelletjes en op 5 december spelen we Sinterklaasbingo met plaatjes die met het feest te maken hebben. En we genieten van lekkere pepernoten en chocolademelk. Het is erg gezellig! 






Op zoek naar een beroep

Deze kinderen van de taalklas kregen les over beroepen. We gingen de buurt in op zoek naar mensen die aan het werk waren. We hebben veel mensen gevraagd naar hun beroep en natuurlijk naar wat het beroep inhoudt en welke spullen je nodig hebt. En als laatste de vraag: "Mogen we met u op de foto?" Dat levert mooie plaatjes op met een grondwerker, een postbode, een loodgieter en een serveerster.